Get Adobe Flash player

TanévnyitóCsaládommal (férjemmel, és két kislányommal) minden évben részt veszünk az egyházközségi tanévnyitó rendezvényen és szent misén.

Hála Istennek az idén szép számmal összejöttünk. Az ez évi tanévnyitót, a TÁMOP pályázat segítségével sikerült színesebbé varázsolni. Gondolok itt pl. a lufi-bohóc szórakoztató műsorára. Jó volt látni a sok vidám arcot, a gyerekek jól érezték magukat.

A sportversenyeken és a szellemi vetélkedőkben is szívesen vettek részt, úgy a gyermekek, mint a szülők. Minden résztvevő kapott egy kis édességet, természetesen a győztes csapat külön díjazásban részesült. Sikeres volt a kétfordulós fiú-apa focimeccs is, mely után jól esett a hűsítő árnyék, és az üdítős poharak is hamar kiürültek.

Ezek után következett az igényesen elkészített, és feltálalt finom babgulyás, majd a - gyermekkori emlékeket felidéző - kakaós csiga, túrós-batyu, és a furfangos csavart-fonott, csokis-vaníliás kalács, méltó befejezése a vacsorának.

Közben besötétedett, az asztalokon meggyújtottuk a pici mécseseket, kicsit távolabb pedig már pattogott a tábortűz. Az „esti-ima” gitárkísérettel, és lelkiségi-dalok éneklésével szállt a magasba. A gyerekeket alig lehetett haza terelgetni, nagyon jól érezték magukat.

A szombati összejövetel meghozta a gyümölcsét, ugyanis vasárnap a tanévnyitó Szent-liturgián sok gyermek volt jelen. Közösen imádkoztunk velük, és kértük Isten áldását tanulmányaikra, hogy a tanévet sikeresen kezdjék, és majd eredményesen fejezzék be.

 

Demkóné Mariann

Facebook

Keresés

Elérhetőség

Levélcím:
3711 Szirmabesenyő, Iskola utca 26.

Parókus:  dr Szarka János 

Telefonszám:  (46) 421-691

Az oldalon lévők

Oldalainkat 3 vendég és 0 tag böngészi


"Noé bárkájának építése Szirmabesenyőn" nyertes projekt.

Kedvezményezett neve: Szirmabesenyői Görög Katolikus Egyházközség
Pályázat címe: "Noé bárkájának építése Szirmabesenyőn"
Azonosítószám: EFOP-1.3.7.-2017-00029
2018.02.01-2021.01.31."Hittel a szirmabesenyői családokért" nyertes projekt.
Kedvezményezett neve: Szirmabesenyői Görög Katolikus Egyházközség
Pályázat címe: Hittel a szirmabesenyői családokért
Azonosítószám: TÁMOP-5.5.1.B-11/2-2011-0192