Get Adobe Flash player

Keresés

Legújabb fényképek

2012. augusztus 11-én és 12-én hatalmas élményben lehetett része azoknak a családoknak, felnőtteknek, gyerekeknek, akik kilátogattak a szirmabesenyői Görög Katolikus templom előtti térhez.

Az egyházközségi búcsú célja a családok összetartása és kapcsolatuknak elmélyítése volt.

  Szombaton kézműves kirakodó vásár és családi kézműves foglalkozás várta a kilátogatókat, ahol a résztvevők különleges használati tárgyakat készíthettek saját kezűleg.


  Délután 5-tól közös püspöki vecsernye következett, amit 6-tól a Lármafa együttes fellépése és Táncház követett. Itt házaspárok mutatták be hogyan táncolnak különböző életkorban.
  Mindeközben a gyerekeket ügyes festők várták arc- és hennafestésre, ahol a kicsik kívánságuk szerint választhatták kit pingáljanak rájuk. Emellett ugráló vár is fel volt állítva, ahol kijátszhatták magukat.

Vasárnap délelőtt utrenyén vehettek részt azok, akik már 10-kor kilátogattak, majd ezt követően 11-től Szent Liturgiára került sor. A rendezvénysátorban projektnyitó előadást hallgathattak a résztvevők, majd ezt követően 290 fő számára terítve agapé következett.
  A finom ebédet a zsolcai népizenekar és énekeseinek fellépése tette még ízletesebbé. Mindeközben a gyerekeket továbbra is várta az ugráló vár, így ők sem unatkoztak. A két nap eredményeképpen elmondhatjuk, hogy mindenki, aki kilátogatott jól érezte magát, és nagyon jó hangulatban teltek a programok.

 

Szabó Adrienn

Facebook

Elérhetőség

Levélcím:
3711 Szirmabesenyő, Iskola utca 26.

Parókus:  dr Szarka János 

Telefonszám:  (46) 421-691

Tanácsadási alkalmak

Tanácsadási alkalmak:

 A tanácsadások igénybe vehetők a fenti projekt felnőtt fiataloknak- és a családcsoportnak tartott foglalkozásai kapcsán (2012 szeptemberétől – 2013 májusáig minden hónap 3. és 4. péntekjein 16,30-20,30 óráig).

 Szívességcsere központ

Szirmabesenyői Görög Katolikus Egyházközség a Szirmabesenyői Páli Szent Vince Szeretetszolgálattal együttműködve szívességcsere központot működtet a Szeretetszolgálat Szirmabesenyő Kossuth u. 3. sz. alatt lévő épületében. A szolgáltatás igénybe vehető a projekt időtartama alatt; hetente keddi napokon 14 – 16 óra között.

Bővebben...

Az oldalon lévők

Oldalainkat 23 vendég és 0 tag böngészi


"Hittel a szirmabesenyői családokért" nyertes projekt.
Kedvezményezett neve: Szirmabesenyői Görög Katolikus Egyházközség
Pályázat címe: Hittel a szirmabesenyői családokért
Azonosítószám: TÁMOP-5.5.1.B-11/2-2011-0192